Stepovers en catladders

Bereikbaarheid is vaak een belangrijk thema in logistieke omgevingen en productieruimtes. Met onze stepover, catladders en hellingbanen bieden wij hiervoor altijd de juiste oplossing.

Stepovers

In logistieke omgevingen en productieruimtes is het vaak een drukte van belang: op allerlei plaatsen bevinden zich rollenbanen en de bereikbaarheid van de verschillende plekken is vaak problematisch. Om makkelijk een lopende band te kunnen “oversteken” levert Almacon op maat gebouwde stepovers: korte trappen aan weerszijden van de band met al dan niet een onderlinge verbinding.

Catladders

Daarnaast ontwerpen wij ook kooiladders (ook wel catladders) op maat voor locaties op hoogte die met een trap niet bereikt kunnen worden vanwege gebrek aan ruimte.

In sommige gevallen is het wenselijk om de kooiladder wegneembaar, opklapbaar of verschuifbaar uit te voeren. Dat is uiteraard geen probleem.

Hellingbanen

Soms zijn ook hellingbanen gewenst in een productie-of logistieke omgeving. Almacon kan deze leveren in de gewenste breedte, lengte en hellingshoek. In hout of rooster en voorzien van een overgangsprofiel aan boven-en onderzijde voor een gemakkelijke passage van rollend materieel.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor de bereikbaarheid van uw te bespreken.

Meer informatie

Vragen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening en ben u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze engineers.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider