All-Deck Single

De meest basic uitvoering van onze tussenvloer. Maar basic betekent niet automatisch doorsnee!

Deze vrijdragende constructie met enkele etage kan worden voorzien van trappen, hekwerken en een pallethandling systeem. Wanneer de tussenvloer wordt ingezet als loopplatform, is de standaardbelasting 250 kg/m².

Voor vloeren met lopende banden, rollenbanen of automatische vervoersystemen is een hogere belasting van 500 kg/m² of 1000 kg/m² ook mogelijk. Dit type platform wordt dan specifiek voor deze belastingen ontworpen.

De stalen constructie van onze vloeren wordt voorzien van bekleding op het loopvlak. Standaard bestaat dit uit houten vloerpanelen maar er zijn ook andere opties mogelijk als roosters, spaanplaat, delignit of beton. Almacon adviseert altijd de meest passende combinatie tussen de staalconstructie en de overvloering. Daarbij houden wij rekening met de beste optie voor de puntlasten en stabiliteit.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een All-Deck Single tussenvloer te bespreken.

Meer informatie

Vragen?

Naast ontwerpen, berekenen en leveren gaat Almacon graag een stapje verder voor haar klanten. Onze engineers denken mee, brainstormen met u en zijn altijd op zoek naar de beste, creatieve oplossing.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze engineers!

2deluxe
3rooster
5tranenplaat
6alu
IMG_1491
Almacon_brochure-DEF.indd
previous arrow
next arrow
2deluxe
3rooster
5tranenplaat
6alu
IMG_1491
Almacon_brochure-DEF.indd
previous arrow
next arrow