Big projects & intercontinental

Een grootschalige project buiten Nederland? Almacon heeft jarenlange ervaring in het ontwerp en de levering van platforms aan een groot klantennetwerk wereldwijd.

Almacon heeft jarenlange ervaring in het ontwerp en de levering van platforms en heeft daardoor een groot klantennetwerk wereldwijd. Grootschalige projecten met professionele partijen zijn voor Almacon dankbare uitdagingen. Platforms van vele duizenden m² zijn geen uitzondering bij de inrichting van nieuwe distributiecentra en als uitbreiding op bestaande locaties.

De planning en voortgangsbewaking van dergelijke projecten zijn bij Almacon in goede handen. Wij kunnen zorgen voor het vervoer van de materialen naar de locatie of het kan bij ons magazijn worden afgehaald.Ook buiten EU hebben we ervaring met het exporteren van onze producten, gereedmaken van overzeese transporten en organiseren van logistiek tot bij de eindklant.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor grote, intercontinentale projecten te bespreken.

Meer informatie

Vragen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening en ben u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze engineers.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider