Missie en visie

’De missie van Almacon luidt: ‘Onze klanten op een hoger platform zetten.’ Daar bedoelen we mee dat we high-end kwaliteitsproducten maken waar onze klanten mee verder kunnen. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat. Daarmee houden we niet alleen de kwaliteit van Almacon hoog maar juist ook van de afnemer die het product uiteindelijk gaat plaatsen.

Maatwerk

In een wereld waarin steeds meer aandacht is voor duurzaamheid, technologie en ecologische ontwikkelingen streeft Almacon naar een duurzaam, kwalitatief en esthetisch eindproduct waarin we continu blijven innoveren en verbeteren. Dat betekent dat we steeds een stapje verder gaan en groots blijven denken. Almacon levert een high-end product dat uniek, innovatief, kloppend en op elkaar afgestemd is. Als het er nog niet is, dan creëren wij het. Waar anderen afhaken gaan wij verder. Almacon ziet een toekomst waarin projecten steeds groter en gecompliceerder worden. Waar voorheen de wens lag om vooral een praktische tussenvloer te creëren neemt nu de vraag naar maatwerk toe en dit zal in de toekomst meer worden. Wij spelen hierop in door continu een stap vooruit te denken: hoe kan het beter? Hoe kunnen we nog slimmer gaan werken?

Dé optimale oplossing 

Almacon is een klein bedrijf in de zin van het aantal medewerkers en zal dat ook altijd blijven, maar op het gebied van tussenvloeren denken we groots. Ontstaan vanuit het idee dé optimale oplossing voor de klant te realiseren maakt Almacon al meer dan 25 jaar alle magazijn constructies. Naast ontwerpen, berekenen en leveren gaat Almacon graag een stapje verder voor haar klanten. Meedenken, brainstormen en altijd op zoek naar de beste, creatieve, oplossing.