Dé oplossingen van Almacon

Ontstaan vanuit het idee dé optimale oplossing voor de klant te realiseren maakt Almacon al meer dan 25 jaar alle magazijn constructies. Naast ontwerpen, berekenen en leveren gaat Almacon graag een stapje verder voor haar klanten. Meedenken, brainstormen en altijd op zoek naar de beste, creatieve, oplossing.

De meest basic uitvoering van onze tussenvloer. Maar basic betekent niet automatisch doorsnee!

Lees verder

De All-Deck Double Mezzanine wordt vaak geplaatst voor vloeren met lopende banden,rollenbanen of automatische vervoersystemen.

Lees verder

De ideale oplossing om archiefruimtes efficiënt in te delen!

Lees verder

Monteurs hebben toegang nodig tot installaties en machines voor onderhoud. Almacon kan voor u een dergelijk onderhoudsplatform ontwerpen.

Lees verder

Conveyor supports zijn speciale systemen om schilderijen op een zo efficiënt en toegankelijk mogelijke manier op te slaan.

Lees verder
Almacon - oplossingen - autostore vloer

Veel moderne logistieke centra zetten tegenwoordig computergestuurde systemen in. Deze systemen zijn technisch zeer vooruitstrevend, maar vragen ook om speciale ondersteuningsconstructies.

Lees verder

Bereikbaarheid is vaak een belangrijk thema in logistieke omgevingen en productieruimtes. Met onze stepover, catladders en hellingbanen bieden wij hiervoor altijd de juiste oplossing.

Lees verder

Een tussenvloer die een flink gewicht aan kan!

Lees verder

Om toegang tot verschillende etages te krijgen ontwerpt en levert Almacon veel trappen en trappenhuizen. Zowel voor binnen- als buitenruimtes hebben we een passende oplossing.

Lees verder

Een grootschalige project buiten Nederland? Almacon heeft jarenlange ervaring in het ontwerp en de levering van platforms aan een groot klantennetwerk wereldwijd.

Lees verder

Veilig kunnen werken op hoogte met de maatwerk hekwerken en gaaswanden van Almacon.

Lees verder

Voor pallethandling, waarbij pallets van de begane grond met een heftruck op een etageworden geplaatst, biedt Almacon diverse mogelijkheden om zo veilig én efficiënt mogelijk te werken.

Lees verder