Almacon ISO 9001, ISO 14001 en EN 1090 gecertificeerd

Als toonaangevend bedrijf zijn wij trots te kunnen aankondigen dat we onlangs de ISO 14001, ISO 9001 en EN 1090 certificeringen hebben behaald. Deze belangrijke mijlpalen benadrukken onze voortdurende inzet voor milieuverantwoordelijkheid en kwaliteitsmanagement.

 

ISO 14001

De ISO 14001 certificering erkent onze toewijding aan een effectief milieubeheersysteem, waarmee we onze ecologische voetafdruk minimaliseren en zorgen voor duurzame bedrijfsvoering. Het is een bewijs van onze inspanningen om de milieuprestaties continu te verbeteren, terwijl we ook voldoen aan de wettelijke en andere vereisten.

ISO 9001

Tegelijkertijd bevestigt de ISO 9001 certificering onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Deze norm staat voor het hanteren van een kwaliteitsmanagementsysteem dat gericht is op het voldoen aan de behoeften van onze klanten en andere belanghebbenden. Het is een blijk van onze inzet voor effici├źntie, klanttevredenheid en voortdurende verbetering.

EN 1090

De EN 1090-certificering is een Europese norm die van toepassing is op de fabricage en montage van staal- en aluminiumconstructies. Het behalen van deze norm stelt ons in staat om te voldoen aan de wettelijke vereisten voor het verhandelen van deze constructies binnen de Europese Unie. De EN 1090 certificering verzekert onze klant dat de productieprocessen en de eindproducten aan bepaalde kwaliteitsstandaarden en veiligheidsnormen voldoen.

Wij blijven ontwikkelen

Deze certificeringen zijn niet alleen een erkenning van onze huidige prestaties, maar ook een fundament voor toekomstige groei en verbetering. Wij zijn toegewijd om onze processen voortdurend te evalueren en te verbeteren, zodat we onze klanten en de gemeenschap als geheel beter kunnen dienen. Het behalen van de ISO 14001 en ISO 9001 certificeringen en de EN 1090 norm versterkt onze positie als een verantwoordelijke en kwaliteitsbewuste organisatie.