Onze engineers kennen de behoeften en uitdagingen van onze klanten heel goed. Daarom vinden wij het zo belangrijk om producten te leveren die voldoen aan de situatie en wens van die klant. Door te experimenteren is het mogelijk om nieuwe ideeën op te doen, waardoor een uniek en waardevol product ontwikkeld wordt. Wij experimenteren onder andere in ons Experience Center in Bleiswijk. Maar productontwikkeling gebeurt natuurlijk ook aan de tekentafel. Een voorbeeld van zo’n innovatie is ons vernieuwde kantelhek.

Kantelhek

Een kantelhek kan worden gebruikt om een losplek op een verdiepingsvloer te openen en af te sluiten. Het kantelhek is ontworpen om gemakkelijk omhoog te klappen zodat de opening in de verdiepingsvloer toegankelijk wordt. Dit type hek wordt vaak gebruikt in magazijnen, opslagruimtes en andere industriële toepassingen waarin goederen door middel van een heftruck op een mezzanine worden opgeslagen. Nadat de goederen op de palletopzetplaats zijn geplaatst kan het kantelhek gedraaid worden waardoor de verdiepingsvloer weer veilig wordt afgesloten. Dit voorkomt dat personen of voorwerpen naar beneden vallen.

Productontwikkeling

Uit onderzoek blijkt dat onze klanten vooral behoefte hebben aan een scherp geprijsd kantelhek met eenvoudige (snelle) montage. Zo kan er tijd bespaard worden in het bouwproces en daardoor worden de kosten beperkt. Maar dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van de veiligheid. Met deze kennis zijn wij gaan tekenen en testen. Uiteindelijk hebben we met een paar (kleine) aanpassingen een hek ontworpen die aan die behoefte voldoet. Welke voordelen zijn er ontstaan door onze innovatie?

Voordelen van het nieuwe design kantelhek

• Makkelijkere montage doordat de zijhekken standaard op de kolom zijn bevestigd.
• Door de standaard bevestiging van de zijhekken ontstaat er een stabielere aansluiting op vloer.
• Minder gelaste onderdelen waardoor het kantelhek goedkoper is geworden.
• Doordat het hek beter uitgebalanceerd is, is het fijner in gebruik.
• Snellere levering doordat we gaan werken met grote voorraad.

Standaardmaat

Ons nieuwe kantelhek is verkrijgbaar in de volgende standaardmaat waarvan de breedte variabel is.

Optie: Maximale hoogte kantelhek (mm) Beschikbare pallet hoogte (mm)
  2339 2144

Doordat we de standaardmaat binnenkort op voorraad hebben liggen bent u niet alleen goedkoper uit, maar bent u ook verzekerd van een korte levertijd. De hekken kunnen we in elke gewenste kleur leveren, zonder extra kosten. Het zetwerk wordt voorverzinkt aangeleverd.

Onze kantelhekken sluiten perfect aan op het nieuwe en bestaande leuningwerk waardoor het ook optisch een mooi resultaat levert.

Meer informatie over ons vernieuwde kantelhek

Wilt u meer informatie over ons vernieuwde kantelhek? Neem dan contact op met één van onze engineers. Wij denken graag met u mee!

 

“Wij zetten onze klanten letterlijk op een hoger platform”