Op onze locatie in Bleiswijk leggen we momenteel de laatste hand aan de bouw van een gloednieuw Experience Center. Er bleek bij onze klanten steeds meer behoefte te zijn ontstaan om onze staalconstructies vóór aankoop live te kunnen zien.

Waarom een Experience Center?

Om onze klanten een realistisch beeld te geven van de producten die we aanbieden, hebben we een Experience Center in ons bedrijfspand gebouwd. Almacon levert een high-end product dat uniek, innovatief, kloppend en op elkaar afgestemd is. Waar anderen afhaken gaan wij verder. Onze missie luidt niet voor niets: “Onze klanten op een hoger platform zetten”. Trend is dat onze klanten steeds vaker producten als verdiepingsvloeren, trappen, mezzanines en andere oplossingen live willen zien, aanraken en testen. Daar spelen we op in met ons nieuwe innovatieve Experience Center. In een nutshell en op een interactieve manier laten we zien wat de essentie is van onze producten.

Producttraining

Naast een bezoek aan het Experience Center is het mogelijk dat klanten op onze locatie in Bleiswijk een producttraining volgen. Wij zijn ervan overtuigd dat door het combineren van een producttraining en het bezoeken van het Experience Center, de productkennis van onze klanten sterk vergroot wordt. Daardoor kan er een passender advies gegeven worden aan de eindgebruiker en ontstaat er minder ruis in de communicatie. Ook kunnen onze klanten op locatie kennis maken met de betreffende engineers. Handig voor de samenwerking!

Kom kijken!

Wilt u meer weten over onze producten en bent u ondertussen nieuwsgierig geworden naar het Experience Center? Maak dan een afspraak voor een rondleiding! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 079 – 361 06 63

 

“Wij zetten onze klanten letterlijk op een hoger platform”

 Bekijk hier de video en foto’s van de bouw van het Experience Center