Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze

Structural Engineer

Fulltime – 40 uur per week

De functie:

Ben jij sterk in het vormgeven van technische ontwerpen? En heb jij affiniteit met werktuigbouwkundige machines en logistiek? Als Engineer vertaal je offertes naar tekeningen en complexiteit naar uitvoerbaarheid. Vanuit concepten en berekeningen ben je bezig met ‘logsitieke puzzels’ naar kwaliteitseisen van ALMACON Storage Systems BV.

Veel van onze projecten hebben een multidisciplinair en integraal karakter. Dit houdt in dat je ontwerpen tot stand laat komen in samenwerking met de klant. Je hoeft daarbij geen diepgaande kennis van deze disciplines te hebben. Je leert als engineer om verdiepingsvloeren te ontwikkelen door mee te lopen met ervaren medewerkers, waarna je steeds meer verantwoordelijkheden op gaat pakken binnen engineering, implementatie en installatie.

Doorintensieve begeleiding krijg je steeds meer inzicht hoe het werkt binnen de logistiek wereld.

Over jou:

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een afgeronde technische opleiding (Werktuig) bouwkunde / Civiele techniek;
  • Je hebt affiniteit met logistiek en techniek;
  • Ervaring met 2D en 3D tekenprogramma’s (Autocad, Tekla) is een pré;
  • Je bent assertief en je vraagt senior ontwerpers en adviseurs het liefst het hemd van het lijf;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar je aarzelt niet om hulp te vragen als dat nodig is;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Het woord ‘teamplayer’ is jou op je lijf geschreven.

 

Wat wij bieden: 

Naast een marktconform salaris staat bij ALMACON Storage Systems BV jouw ontwikkeling centraal. Wij bieden je persoonlijke loopbaanbegeleiding en diverse opleidingsmogelijkheden. Je geeft jouw carrière dus echt een boost. Je hebt bij ALMACON Storage Systems BV dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou tevens uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en een verzorgde lunch.

 

Interesse gewekt?

Kun jij je vinden in ongeveer 80 procent van de bovenstaande punten? Dan is het volgens ons zeker de moeite waard om kennis te maken met elkaar! Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Berry van der Meer: 06-51831626

Stuur je CV en motivatie naar berry.vandermeer@almacon.nl